Ontmoet Mylo: De Harige CEO van Foodsy4Dogs!

Hallo allemaal en welkom op de website van Foodsy4Dogs! Ik ben Mylo, zeven jaar oud en de trotse leider van de roedel honden bij Foodsy4Dogs. Ben je benieuwd naar mijn vriendjes en vriendinnetjes? Je kunt ze vinden op alle verschillende pagina’s van mijn website. En als je iets te vragen of te zeggen hebt, dan staat mijn beste vriendje Bobby op de contactpagina klaar om je te helpen!

Mijn motto is: “Jij ontzorgd, je hond verzorgd!” En daarom ben ik hier om ervoor te zorgen dat jouw harige vriend de beste zorg krijgt die hij verdient

“Jij ontzorgd, je hond verzorgd!”

Ik ben eigenlijk de reden waarom Foodsy4Dogs bestaat. Ik hou enorm veel van eten, snoepjes, koekjes, speeltjes, je kent het wel! En dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar soms was het lastig voor mijn drukke baasjes om alles op tijd in huis te halen. Want zonder mijn eten en al die lekkere dingen word ik een beetje chagrijnig, moet je weten! Gelukkig vond mijn baasje Arjen dat het anders moest. Hij belde zijn goede vriend Luuk op en samen bedachten ze Foodsy4Dogs, om het leven van mij, Arjen, en alle andere hondenbaasjes veel makkelijker te maken. En zo werd Foodsy4Dogs geboren!

Sindsdien is mijn leven zoveel leuker geworden. Ik hoef me nooit meer zorgen te maken over een lege voerbak, want er staat altijd iets lekkers voor me klaar. En ook mijn verzorging is top-notch, met de beste verzorgingsproducten die ervoor zorgen dat ik er altijd op mijn best uitzie en me goed voel. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg ik regelmatig nieuwe speeltjes om mee te spelen! Nu ben ik nooit meer chagrijnig, behalve als iemand me te vroeg wakker maakt. En mijn baasjes zijn ook nooit meer chagrijnig, want als alles bijna op is, hoeven ze niet naar de winkel, maar staat de nieuwe levering alweer voor de deur!

Bij Foodsy4Dogs draait alles om liefde, zorg en plezier voor jou en je harige vriend. Dus waar wacht je nog op? Neem snel een kijkje op onze website en ontdek hoe wij het leven van jou en je hond een stukje makkelijker en leuker kunnen maken!