“JIJ ONTZORGD, JE HOND VERZORGD”
Dat is wat de ontzorgingsservice doet voor je!

Zo werkt de​ ontzorgingsservice!

Stap 1

Deel alle info van je hond met ons door middel van het beantwoorden van een aantal vragen.

Stap 2

Ons team gaat aan de slag om de perfecte ontzorgingsservice voor je voor te bereiden. We zoeken de juiste mix van producten bij elkaar die jouw hond nodig heeft zodat je de komende tijd zonder zorgen vooruit kan. Dit stellen we zo samen dat je er een bepaalde periode mee kunt doen, dit zal voor iedere hond anders zijn.

Stap 3

Zodra we de perfecte ontzorgingsservice gereed hebben voor je hond delen we het met je. Ook laten we je uiteraard weten hoelang je met deze mix van producten kunt doen voordat het op is en laten we je weten wat de kosten zijn

Stap 4

Step 4 Tevreden? Ontzorg jezelf en met een druk op de knop heb je het morgen in huis. Nog niet helemaal tevreden? Laat ons weten wat je graag anders ziet en we passen het aan!

Stap 5

Zodra je volgende ontzorgingsservice klaar staat laten we het weten, dit zal zijn wanneer je vorige bijna op is. Je hond zal dankbaar zijn!

Klaar om je hond optimaal te verzorging en zo jezelf optimaal te ontzorgen?

 

Ook de prijs past precies!

Iedere hond is anders en dat zorgt er dan ook voor dat iedere ontzorgingsservice anders is. De service biedt alleen wat jouw hond nodig heeft zodat je ook geen geld uitgeeft aan dingen die je niet nodig hebt.

 

 

Kleine hond

Vanaf € 25
per maand

Middelgrote hond

Vanaf €40
per maand

Grote hond

Vanaf € 50
per maand

Klaar om je hond optimaal te verzorgen en daardoor jezelf te ontzorgen?