Onze services

Foodsy4 ontzorgt je graag in het zorgen voor je hond zodat jij meer tijd overhoudt om je hond nóg meer aandacht en liefde te geven. Dit doen we door het aanbieden van verschillende services die precies op maat voor jou en je hond worden samengesteld.

 
 

Ontzorgingsservice

Wil je altijd hetgeen in huis hebben dat je hond nodig heeft? Ga dan voor het Foodsy4 Ontzorgingspakket! Op basis van jouw informatie stellen wij het ideale pakket samen voor je hond en door middel van een passend abonnement zul je nooit zonder producten zitten.

Puppypakket

Komt er binnenkort een puppy in huis? Wat leuk, gefeliciteerd! Heb je zorgen over wat in huis te halen en wat je nodig hebt voor je pup? Geen zorgen, wij zijn er voor je. Lees snel verder over het puppypakket door hier te klikken!

Verrassingspakket

Het pakket bestaat uit een gevarieerd aantal producten die bij iedere hond passen. Vertel ons het ras, de leeftijd en het geslacht van de hond en wij stellen een pakket op maat samen. Geef aan voor welke waarde je een pakket wilt en je hoeft slechts 75% van dit bedrag te betalen, de overige 25% betalen wij omdat wij jou ook graag verrassen en een cadeau geven.