Over ons

Ik ben Mylo, zeven jaar oud en de baas van de roedel honden van Foodsy4Dogs. Heb je al mijn vriendjes en vriendinnetjes al ontmoet? Je kunt ze vinden op alle verschillende pagina’s op mijn website. En heb je ons iets te vragen of te zeggen? Dan heb je geluk want op de contactpagina ligt mijn allerbeste vriendje Bobby op je te wachten! 

 

▼・ᴥ・▼

Jij ontzorgd, je hond verzorgd!”

▼・ᴥ・▼

Jij ontzorgd, je hond verzorgd!”

Ik ben de reden dat Foodsy4Dogs bestaat

Want ik hou enorm veel van eten, snoepjes, koekjes speeltjes, je kent het wel! Dat is natuurlijk niet erg, maar daardoor was het vaak op en moesten mijn drukke baasjes halsoverkop naar de winkel om voor mij te gaan shoppen. Want zonder mijn eten en de rest word ik heel chagrijnig! Mijn baasje Arjen vond dat het zo niet langer kon en dus belde hij zijn hondenvriend Luuk op. Samen hebben ze besloten het leven van Arjen en álle hondenbaasjes veel makkelijker te maken: Foodsy4Dogs was geboren.

 

Sindsdien is mijn leven veel leuker

Ik heb namelijk altijd te eten, te snacken en wordt goed verzorgd met verzorgingsproducten. Daarnaast  krijg ik er regelmatig iets leuks om mee te spelen bij. Nu ben ik nooit meer chagrijnig, behalve als iemand me te vroeg wakker maakt. En mijn baasjes zijn ook nooit meer chagrijnig, want als alles bijna op is, hoeven ze niet naar de winkel maar staat de nieuwe levering alweer voor de deur!

 
arrow

Wil jij jouw leven en het leven van je viervoeter ook zoveel makkelijker maken? Klik dan snel op de groene button hieronder en kom alles te weten over de ontzorgingsservice. Mijn vriendje Billy en vriendinnetje Daisy staan daar klaar om jou waar nodig te helpen!

Dan ga ik nu maar een lekker dutje doen denk ik. Tot snel!

Ps: Wist je dat je ons ook kunt volgen op social media?